logo

Daghoroscoop

Elke dag staat er gratis een nieuwe daghoroscoop voor u klaar. Hieronder ziet u alle daghoroscopen zoek uw sterrenbeeld op en lees uw daghoroscoop. De daghoroscopen zijn geschreven door onze mediums.

ramSliderIcon

Daghoroscoop ram

Dit is de daghoroscoop voor ram

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor ram

 • Je kunt geen minuut stilzitten. Je krijgt wel een hoop gedaan, zeker wat planning en organisatie betreft. Voor de rest ben je vooral te vinden bij vrienden of familie, bij wie je wel rust vindt. Je priveleven en je werk gaan steeds meer door elkaar heen lopen en daar baal je eigenlijk wel van. Je hebt namelijk steeds vaker minder vrije tijd.

Daghoroscoop stier

Dit is de daghoroscoop voor stier

ramImage Dit is de daghoroscoop voor stier

 • Het is verstandiger om eerst te plannen en dan te handelen. Misschien ben je de afgelopen tijd een beetje te bedachtzaam geweest? Is dat de reden waarom je jezelf nu wat geremd voelt. Je bent verbaasd en je vraagt je af waarom dat zo is. Misschien ben je wijzer dan je zelf denkt. Dat is toch niet zo ondenkbaar. Je maakt je druk over een afspraak.

Daghoroscoop tweelingen

Dit is de daghoroscoop voor tweelingen

ramImage Dit is de daghoroscoop voor tweelingen

 • Het leidt nergens toe, wanneer jij jezelf al te zeer onder druk zet. Dan gebeurt er niets en heb je geen succes. Zet alles weer eens op een rijtje, en las een kleine pauze in. Geen reden tot paniek. Van nature ben je best behoudend, zeker als het op je eigen geld aankomt. Nu sta je onder invloed van Jupiter en dat maakt van jou een big spender.

Daghoroscoop kreeft

Dit is de daghoroscoop voor kreeft

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor kreeft

 • Aan het einde van de dag verloopt alles gelukkig weer een stuk vlotter. Met een bloemetje zou je je waardering kunnen tonen voor de hulp van een vriend of vriendin. Over jouw mening en visie bestaat absoluut geen onduidelijkheid. Je weet alles perfect te omschrijven. Als je gaat shoppen, heb je de planeten aan je zijde. Je vindt een superkoopje.

Daghoroscoop leeuw

Dit is de daghoroscoop voor leeuw

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor leeuw

 • Je raakt verwikkeld in een spannende liefdesaffaire. En dat had je nu net even niet aan zien komen. Pieker er niet al te veel over, want het verrassende maakt het nou juist zo leuk. Het kan goed zijn om vandaag wat meer te relativeren dan je gewend bent. Soms loop je een belangrijk persoon ineens tegen het lijf en ineens veranderd plots je leven.

Daghoroscoop maagd

Dit is de daghoroscoop voor maagd

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor maagd

 • Misschien ben je de laatste tijd teveel alleen geweest, en hunker je naar het gezelschap van vertrouwde mensen. Vandaag ben je genoodzaakt jezelf ergens in te verdiepen, hoezeer dit je ook tegenstaat. Je voelt je op het moment werkelijk prachtig. Zou het kunnen zijn dat je verliefd bent. Geniet van dat mooie gevoel, maar er ontbreekt nu nog iets.

Daghoroscoop weegschaal

Dit is de daghoroscoop voor weegschaal

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor weegschaal

 • Boor jouw creativiteit weer eens aan. Je holt, draaft en rent vrolijk in de rondte maar uiteindelijk heb je het alleen maar druk, zonder dat jij jouw creatieve mogelijkheden ten volste benut. Akkoord, er zijn terechte zorgen, maar bij nadere beschouwing blijken deze makkelijker op te lossen dan op het eerste gezicht lijkt. Het word snel duidelijk.

Daghoroscoop schorpioen

Dit is de daghoroscoop voor schorpioen

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor schorpioen

 • Er gebeurt een aantal onverwachte dingen. Leg jezelf geen censuur op en fantaseer alles bij elkaar. De volgende stap is om te bekijken hoe je het praktisch gezien realiseert. Probeer niet al teveel op gedane beloftes te vertrouwen. Je laat je gevoelens nooit echt aan de buitenwereld zien. Toch heb je nu het idee dat je Mensen nu tot last bent.

Daghoroscoop boogschutter

Dit is de daghoroscoop voor boogschutter

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor boogschutter

 • Wanneer je zo logisch en goed mogelijk werkt, word je automatisch wat minder onrustig. Vergeet niet om op tijd rust te nemen, dat vergeet je soms wel erg gemakkelijk. Een jonger iemand vraagt jou om jouw advies. Profiteer van de spaarzame vrije tijd die je hebt en geniet daar ook met volle teugen van. Een vrije dag is immers zo snel weer voorbij.

Daghoroscoop steenbok

Dit is de daghoroscoop voor steenbok

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor steenbok

 • Sommige dingen vereisen gewoon de nodige planning. Ga dus niet over 1 nacht ijs. Vandaag brengen de sterren een waarschuwing met zich mee: Bezint eer ge begint. Tijdens het shoppen laat je je helemaal gaan, ook al heb je er het geld niet voor. Je mag je verheugen op waardering voor jouw werk, misschien zelfs wel van je baas. Dit doet je goed.

Daghoroscoop waterman

Dit is de daghoroscoop voor waterman

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor waterman

 • Je bent in de war en dat maakt je tegelijkertijd ook een beetje onzeker. De vaste bodem die jij altijd onder je voeten hebt, lijkt compleet weggeslagen en je wankelt nu een beetje door het leven. E?n vogel in de hand is beter dan tien in de lucht. Dat geldt zeker vandaag. Er lijken zich veel kansen voor te doen, maar daar zitten haken en ogen aan.

Daghoroscoop vissen

Dit is de daghoroscoop voor vissen

ramImage Uw daghoroscoop van vandaag voor vissen

 • Het is een topdag voor alles dat met ontspanning en rust te maken heeft. Wanneer je aan yoga of meditatie doet, boek je flinke vooruitgang. Probeer daar ook extra tijd voor vrij te maken. Jouw zelfdiscipline is op vakantie, op school of op je werk krijg je niet alles af. In je gedachten droom je van allerlei mooie dingen die je kunnen toekomen.